För den som vill prova på nätbingo och bingoturneringar så finns det ett stort antal bingorum att välja mellan. Dessa är sedan inte alla lika bra, utan vissa är definitivt bättre än andra. Det kan dock vara svårt att orientera sig mellan dem, då de alla av någon anledning hävdar att just de är bäst. Mama Mia Bingo och Maria Bingo är inte de enda bra bingohallarna på nätet, men definitivt två av de allra bästa.

 

Mama Mia Bingo

Mama Mia Bingo har funnits sedan 2008, och har vuxit till att bli en av de största sajterna för svenska bingospelare. Vad som huvudsakligen skiljer Mama Mia Bingo från flertalet konkurrenter är sättet man aktivt arbetar för att bygga sitt community på. Varje år arrangerar man bland annat resor till Gran Canaria, fulla av bingospel och andra aktiviteter. Men det är inte bara communityt som är trevligt, och gör Mama Mia Bingo till ett bra val. Själva bingospelandet är även det av högsta klass. Förutom bingo erbjuder Mama Mia Bingo även spel på slots, för den som vill ha lite omväxling.

 

Maria Bingo

Mariabingo var ett av de första bingorummen på nätet, och de har gått från klarhet till klarhet. I dag är det en av de största bingosajterna, och erbjuder en stor mängd olika bingovarianter. Dessutom erbjuder Maria poker, casinospel och lotter att prova lyckan med. Maria Bingos community är även det trevligt, med glada chattvärdar och medspelare. Definitivt ett av de allra bästa valen för den som vill prova på nätbingo. En bingosajt som helt klart förtjänar att vara en av de största.